Artikelen in dagbladen
Voor dagblad De Gelderlander, het AD en andere dagbladen schrijf ik over cultuur, onderwijs, inburgering en lokale historie. Mijn artikelen verschijnen in verschillende rubrieken, specials en tijdschriften. 

Hoofdredacteur tijdschrift
Van 2010 tot 2015 was ik hoofdredacteur van Kern Magazine, een glossy blad voor de Oost-Betuwe dat vier keer per jaar verscheen. Voor dit blad, dat bij 70.000 adressen werd bezorgd,  interviewde ik inwoners van de streek en schreef ik artikelen over lokale historie, een jongerenrubriek en kinderverhalen. 

Regionale televisie
Van 2007 tot 2009 werkte ik als journalist en verslaggever voor Kanaal 13 (nu TV13), een commerciële tv-omroep voor de regio Arnhem-Nijmegen. Naast het schrijven van voice-overteksten en artikelen voor de omroepkrant interviewde ik bekende en onbekende Nederlanders voor de dagelijkse nieuwsrubriek. Voor de camera sprak ik onder meer met Ali B, Umberto Tan, Jaap Jongbloed, A.F.Th. van der Heijden, Kluun, Jet Bussemaker, Thom de Graaf, Paulien Krikke, Ella Vogelaar, Ronald Plasterk, Mark Rutte en Eberhard van der Laan.