top of page

Een sobere maand

Voor de nieuwe Arnhemmers die ik interviewde voor Ons Eritrea valt Kerst, ofwel ‘Leddet’, op 7 januari. Voorafgaand aan Leddet eten ze wekenlang veganistisch, dus geen vlees, vis, zuivel of eieren. Op 7 januari is het vasten voorbij en vieren ze Kerst/Leddet met gezin of familie. Intussen hebben veel mensen in Nederland een Sinterklaasavondje met chocoladeletters, speculaas en pepernoten, of vieren ze Kerst met veel lekker eten. Mooi hoe in onderstaand berichtje, dat ik de vlak voor

5 december ontving, de ene wereld naar de andere reikt:


"Een diepe buiging voor het mooie boek Ons Eritrea"

"Ik zag een bericht over het boek op de FB-pagina van de Vrijwilligers Voorlees Express en heb het meteen besteld voor mijn Eritrese ‘adoptie-gezin’. Ik ga het samen met mama lezen. Ik ben zo blij dat er nu een mooi, informatief boek is, goed leesbaar voor iedereen en met prachtige foto's. Het voelt als een erkenning van de mooie cultuur en de prachtige mensen die ik heb leren kennen. Sinterklaas zal ze het boek brengen. Ik ben heel benieuwd naar de reacties van de familie en hun verhalen naar aanleiding van dit boek. Hartelijk dank aan u en wilt u die dank ook overbrengen aan allen die aan dit boek hebben meegewerkt?

Hartelijke groet, C.H., Taalmaatje"

33 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 comentario


Leo Poiesz
Leo Poiesz
11 dic 2021

Geweldig zo'n reactie, echt een hart ♥ onder de riem.

Me gusta
bottom of page