SCHRIJF EEN BRIEF AAN HET KIND IN JOU

 

Met veel plezier verzorg ik schrijftherapie-dagen voor groepen van zes tot acht personen. Schrijf een brief aan het kind in jou is een speelse therapie met een spiritueel randje . Je gaat schrijven naar het kind dat je ooit was en dat nog steeds in je zit. Herinneringen aan je jeugd met behulp van foto's, schrijfoefeningen en geleide meditatie zorgen voor een inspirerend schrijfduwtje. Ook geef ik een paar schrijftips.

 

Schrijf een brief aan het kind in jou is een speelse manier van zelfbespiegeling voor iedereen die graag schrijft. Voor de één is deze schrijftherapie een aangename terugblik op de kindertijd en een manier van zelfreflectie, voor de ander een confronterende ervaring die heftige emoties oproept.

Wat zou je graag willen zeggen tegen het kind in jou? Ik hoop je een duwtje te kunnen geven bij het schrijven van je brief.

Een speelse manier van zelfbespiegeling voor iedereen die graag schrijft
De schrijfdagen vinden plaats in Stadstuin Kweekland, een prachtige plek vlakbij Park Sonsbeek in Arnhem. De kosten bedragen 48 euro. Dit is inclusief koffie, thee en een uitgebreide lunch.

Vragen? Aarzel niet om te bellen, mailen of contact op te nemen via het contactformulier op deze site.

SCHRIJF EEN BRIEF AAN HET KIND IN JOU

Eerstvolgende schrijfdag: najaar 2020

Duur: 4 tot 6 uur

Locatie: Theeschenkerij - Stadstuin Kweekland
Adres: Dalweg 80, 6821 JP Arnhem

Meenemen: pen en papier, jeugdfoto('s)

Belangstelling voor deze schrijftherapie of behoefte aan meer informatie? Stuur een bericht of neem telefonisch contact op. Ik sta je graag te woord.

Bel

06 - 4077 5111

Volg mij

  • LinkedIn Social Icon
  • tjilpen

© 2020 by Marike Spee.
Proudly created by Leo Poiesz with Wix.com